Fritextsökning
Artiklar per år
Innehållstyper
-
Taco Bar förstärker ledningen – han blir kommersiell chef
Lars Höglin har ett förflutet som varumärkesansvarig för O'Learys. Nu ska se till att Taco Bar flyttar fram positionerna.
-
Pontus Frithiof tar över Bro Hof Slott
Pontus Frithiof expanderar sitt krogimperium när restaurangen på Bro Hof Slott Golf Club byter namn till Pontus Frithiof at Bro Hof.
-
Upp till 23 000 per person – här är de dyraste restaurangerna 2024
I Sverige är det dyrast på restaurang Frantzén med en meny på 4 800 kronor per person.
-
Vintjänsten skalar upp – erfaren e-handlare tillfällig vd
Vinoteket och Winefinder satsar efter det uppmärksammade domslutet förra året.
-
Ännu en Burger King försvinner – stänger cityrestaurang efter 30 år
Den amerikanska snabbmatsjätten har stängt sin restaurang i Uppsala centrum.
-
Selectas tidigare vd tar över Compass Group
Michael Bech-Jansen var tidigare vd för varuautomatföretaget Selecta i sex år. Nu blir han vd för ett restaurangservicebolag som omsätter över två miljarder kronor.
-
K-märkt gasar – öppnar första inhouse-restaurangen
Den numera Sodexo-ägda restaurangkedjan har också klart med nya restauranger i Kista och Flemingsberg under första halvåret 2025.
-
Daniel Berlins Vyn bäst i världen av alla nyöppnade krogar
Stjärnkockens nya skånska krog går från klarhet till klarhet. Efter att ha fått två Michelin-stjärnor direkt utses Vyn nu till bäst av alla nyöppnade krogar i världen.
-
Så ska Nordrest bli stora i hela Norden – ”Börsnoterat för ökat förtroende”
Foodservicebolaget Nordrest blev börsnoterat tidigare i år i syfte att expandera till resten av Norden. Koncernen ska fortsätta växa via förvärv och samarbeten. Personer som Pontus (Frithiof) kan ta oss till en högre nivå, säger vd Thomas Dahlstedt i en intervju.
-
Nya kravet på restauranger: Informera om köttets ursprung
Nya regler ställer krav på restauranger att kunna informera om köttets ursprung.
-
Max öppnar danskt flaggskepp i unik byggnad
Max har i veckan öppnat ytterligare en restaurang i Köpenhamn. Det nya flaggskeppet i spektakulära Kaktus Towers blir kedjans sjätte restaurang i Danmark.
-
Femte restaurangen för växande sushikedja
Matsu Sushi öppnar sin andra restaurang i Eskilstuna och femte totalt.
-
Mackor från svenska tv-kockar rakt ur amerikanska tv-serier
Två tv-kockar går ihop och satsar på amerikanska subs i Hötorgshallen i Stockholm.
-
Stark smörgåstrend – fjärde restaurangen för Mackverket
Mackverket tar sin surdegsmackor till Stockholm Quality Outlets Food Hall.
-
Pokékedjan hade 30 restauranger – nu är bolaget försatt i konkurs
Oh Poké hade som mest 30 restauranger, varav 15 stängdes som en del av en rekonstruktionsplan. Efter en utdragen juridisk process har företaget nu försatts i konkurs.
-
Årets sportbar: ”Trodde jag aldrig om den här lilla baren”
Årets sportbar 2024 har utsetts och vinnaren blev en liten bar i Stockholm där fans från alla klubbar möts.
-
Manhattan möter Italien på Pontus Frithiofs tredje Arlanda-restaurang
Efter öppningen av Little Italy har stjärnkrögaren nu tre restauranger på flygplatsen.
-
Systrar vinner pris för Årets station tack vare unika bakverk
Gulf i Härnösand vinner för andra gången Organisationen Sveriges Servicestationers (OSS) utmärkelse Årets station.
-
Finansjätte köper delar av smörgåskedja – grundaren kvar som vd
Jersey Mike's Subs är USA:s näst största smörgåskedja efter Subway.
-
Efter e.coli-utbrottet: McDonald's miljardsatsar för att locka tillbaka kunderna
Hamburgerjätten McDonalds ska investera mer än 100 miljoner dollar, motsvarande över en miljard svenska kronor, för att påskynda återhämtningen hos franchisetagare som drabbats av e.coli-utbrottet.
-
Nordrest tar klivet till Finland via förvärv – ”En milstolpe”
Krogkoncernen och foodservicebolaget Nordrest tar klivet in på den finländska marknaden. Det sker genom att förvärva lunch- och cateringaktören Garam & Vermiglio.
-
Från Pinchos till Blackstone – öppnar kedjans 17:e stekhus
Blackstone Steakhouse har etablerat tre nya enheter i år. Den senaste har nu öppnat i Uppsala och är kedjans 17:e restaurang.
-
Trio öppnar japansk izakaya på Södermalm
Trion bakom välkänd ramenrestaurang öppnar restaurang med japansk izakaya.
-
Sibylla vill finnas i varje kommun – ”Folk ute i landet älskar oss”
Efter några tuffa år för restaurangbranschen är Sibylla tillbaka på bollen och har börjat öka takten på sin expansion. Satsningen på miljöhus är redan igång.