23948sdkhjf

Han blev Årets CFO på franchisegalan

Pinchos CFO och tillförordnade vd Patrik Back prisades på Franchisegalan.

Den årliga Svenska Franchisegalan genomfördes den 5 maj på Grand Hôtel i Stockholm. Restaurangbranschen knep ett av priserna. Årets CFO blev Patrik Back, Pinchos. 

Så här lyder motveringen: ”Det här är en mycket initiativrik CFO som bidrar till att utveckla affären och öka försäljningen. Han har under de senaste åren byggt upp en avdelning och genomfört många förändringar, inte minst så att franchisetagare kan följa sin utveckling med tydliga KPI:er. Under en tuff pandemi har den här Patrik bidragit till att inga restauranger har gått i konkurs.

Patrik Back har varit på Pinchos sedan 2019. Han kom då från Hööks. Just nu är han både CFO och tillförordnad vd på den växande restaurangkedjan.

– Jag är både glad och stolt över utmärkelsen. Även om det är ett individuellt pris är det ett kvitto på teamets och bolagets insats som helhet. Vi har tagit oss igenom tuffa tider och står väl rustade att fortsätta Pinchos framgångsrika resa. Vi expanderar i snabb takt, redan detta år öppnar vi flera nya restauranger i Sverige, Norge och Danmark, säger Patrik Back i en kommentar.

Pinchos har i dag 65 svenska restauranger. Närmast på tur står en invigning i Södertälje i juni. Nyligen var franchisekedjan också först med att introducera 3D-printat växtbaserat kött.

Årets franchisekedja 2023 blev Länsförsäkringar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078