23948sdkhjf

The Fishery till Täby

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Fyra nya matkoncept klara för Täby centrums nya deliområde.

Den hyllade kocken Malin Söderström, senast prisad på Stellagalan, tar The Fishery till Täby. Under våren flyttar även Kaori, Stekt och Bali Streetfood in i det nya deliområdet i Täby centrum. Samtliga koncept kommer att erbjuda både restaurang och saluhallutbud.

Läs också: De tilldelas årets Gulddrakar

Täby centrums satsning på att förstärka matutbudet fortsätter. I november annonserades att Yoi, German Döner Kebab, Chokladfabriken och El Olivo är nya kafé- och restaurangkoncept i Täby centrum. Sedan dess har även Matmarknaden Paradiset, restaurangen Knuts nya projekt Stigen av Knut, en satsning av Gateau och taquerian La Neta tillkommit. Och nu presenteras alltså ytterligare fyra profilerade matkoncept.

Den första The Fishery-restaurangen öppnade 2016 i Teatern vid Skanstull. Två år senare följde The Fishery Brunkebergstorg som i dagarna fått ta emot en Gulddrake av Dagens Nyheter för bästa budgetkrog. Nu är det dags för nästa The Fishery-satsning från krögaren Malin Söderström. Restaurangen i Täby kommer att ha samma breda utbud av fisk och skaldjursrätter från olika vatten och regioner runt om i världen.

Grundarna till kaféerna Kaferang och Café Vurma i Stockholm lanserar ett nytt koncept i Täby centrum: Bali Streetfood. Inspirerade av hälsosamma trender från Bali och Australien kommer de att erbjuda ekologiska råvaror med allt från färska juicer och veganska smoothies till sallader och bowls.

Ett nytt japanskt koncept tar också plats i det nya deliområdet. Efter lanseringen av Sveriges första temakeria, Noorii, i Täby centrum och Mall of Scandinavia utvecklar nu samma grupp en ny restaurang, Kaori, med fokus på färska japanska rätter.

Den fjärde restaurangen kommer från grundarna av BC Burger på Södermalm som etablerar ett nytt koncept: Stekt. De ska använda sig av 100 procent svenskt kött från Skövde slakteri och även erbjuda ett brett utbud med vegetariska alternativ.

– Våra besökare förväntar sig de allra bästa butikerna och restaurangerna och vi ser verkligen fram emot att fortsätta att leverera denna höga standard med öppningen av deliområdet som kommer att stå klart under kommande månader, säger Linda Jensen, centrumchef i Täby Centrum.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.147