23948sdkhjf

Ännu en Holy Greens på gång

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Tre restauranger tar plats i den nyrenoverades fastigheten i korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan på Södermalm i Stockholm. Sedan tidigare var det klart att Bastard Burgers och det vietnamesiska konceptet Eatnam blir hyresgäster hos Einar Mattsson. Den tredje restaurangen blir snabbväxande Holy Greens.

Läs också: Holy Greens får norsk storägare

– Vi får nu ett efterfrågat salladsbarkoncept som stärker utbudet i hela området. Därmed är sista lokalen uthyrd, säger Martin Fors, fastighetschef på Einar Mattsson, till Allt om Stockholm.

Bastard Burgers och Eatnam flyttar in nu i höst medan Holy Greens öppnar under första kvartalet 2020. 

Den ekologiska snabbmatskedjan tog nyligen in kapital från en ny norsk storägare för att kunna fortsätta den påbörjade expansionen. I dag har Holy Greens tolv restauranger. Det utökas snart till 14. Efter årsskiftet öppnar alltså en restaurang på Götgatsbacken i Stockholm och i april 2020 flyttar Holy Greens även in i kontorshuset The Point på Hyllie i Malmö. 

Målet är att öppna 25 nya restauranger de närmaste tre åren och efter det expandera utomlands.

Mer om: Holy Greens
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.187